035-6267484

Maandag 11 oktober 2021    ONLINE

werkplezierfestival 1

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ORAKI organiseert met collega trainingsburo GRAS in 2020 het eerste Werkplezierfestival. Het idee is dat we dat jaarlijks gaan doen en dat we ook búiten de festivals werkplezier op de kaart gaan zetten.

We hebben daar een aparte site voor gemaakt; werkplezierfestival.nl.
Kom je kijken?

werkplezierfestival 1

Werkplezier is aanstekelijk

Help je ons mee dit mooie virus te verspreiden?

Werkplezier voor de hele organisatie

Het Werkplezierfestival is een festival zoals een festival hoort te zijn. Een terrein waarover verspreid verschillende (inter)actieve optredens/workshops plaatsvinden. Inspirerend, energiek, weinig theorie en spreektijd, maar veel ervaren en doen. En natuurlijk veel plezier.

Een ideale gelegenheid om inspiratie op te doen over de manier waarop je in de organisatie werkplezier hoog op de agenda krijgt. Je kunt meedoen aan 4 workshops (keuze uit 15), verschillende 1-op-1 activiteiten en op verrassende manieren netwerken met andere enthousiastelingen.  

Het Werkplezierfestival is voor iedereen: voor afzonderlijke medewerkers of teams, voor leidinggevenden en voor HR-professionals.

Als Werkplezierpartner

Ben jij een manager of HR-professional die gelooft in het belang van werkplezier in jouw organisatie? Of heb je een andere functie waarmee je een positief verschil kunt maken: voor een team, een afdeling of de hele organisatie?

Word dan erkplezierpartner en bereik meer met werkplezier. Door één of meer Werkplezierpioniers in positie te brengen binnen jouw organisatie. Wij helpen jullie daarbij. 

Als Werkplezierpionier

Wanneer jij enthousiast bent over het thema werkplezier en het belangrijk vindt dat jouw organisatie daar nog meer aandacht aan besteedt, hebben we hier een kans voor je.

Als jij je passie in jouw organisatie laat horen, “steek je andere aan” met het werkpleziervirus. Wij helpen je mensen in jouw organisatie te bereiken die er vergelijkbare ideeën en wensen op nahouden.

Word Werkplezierpionier en wij steunen en inspireren je in het vergroten van jouw positieve invloed in jouw organisatie.

Werkplezier

Onze definitie van Werkplezier.
Doen waar je (meestal) blij van wordt en waar je goed in bent in een omgeving waar je je (meestal) prettig en gewaardeerd voelt.

Altijd werkplezier (?)

Bij ons houdt werkplezier dus niet in dat je elke dag, de hele dag met een grote grijns op je gezicht rondloopt.

Wat ons betreft houdt het ook in dat je op een prima manier omgaat met tegenslag of weerstand en soms taken doet waar je soms of wat vaker geen zin in hebt. Omdat die werkzaamheden je niet aanstaan, of omdat je bijvoorbeeld die dag of periode even niet lekker in je vel zit.
Duurt dat te lang of komt dat te vaak voor, dan hopen we dat bij jou de bellen gaan rinkelen.

We zeggen dit, omdat de valkuil van werkplezier zou kunnen betekenen dat werk per se, altijd plezierig zou moeten zijn. Bij die gedachte krijgen wij al iets minder werkplezier .