035-6267484

Monique de Boer

Monique de Boer

In 1963 geboren in een gezin van 8, als de oudste van de jongste. Mijn moeder wilde juf worden maar kreeg de kans niet, dus hielp zij ons studeren als wij dat zelf wilden. Ik ben razend nieuwsgierig naar mensen en ging enthousiast Pedagogiek studeren.

Mijn persoonlijke vraag werd mijn afstudeeronderwerp en stuurt mij nog steeds in mijn werk. Hoe kan je leren leren zodat “je beste zelf” op kan bloeien? Na mijn werk als trainer sociale en managementvaardigheden op de universiteit begon ik als trainer en ontwikkelaar bij de KLM. Van leren leren en non-profit naar leren jezelf te ontwikkelen in de profit sector.

Sinds 1989 ben ik trainer en coach. Kenmerkend aan mij en mijn manier van trainen is verbinden. Van theorie naar praktijk en weer terug, van mensen, van mijzelf, eigenlijk van alles wat zich aandient in de training. Met de deelnemers samen maak ik het die dagen tot iets moois. Ik gebruik daarbij mijn intuïtie en humor, veel afwisseling in werkvormen en altijd een onderbouwing. Ik gebruik daarbij graag kennis over het brein als krachtig leidraad om persoonlijke groei te faciliteren.

Ik vind het in mijn werk belangrijk dat ieder mens uniek is en dat “je beste zelf” ontwikkelen altijd maatwerk is waar alleen jij zelf de touwtjes van in handen hebt. Ik help je wel graag dat te bereiken! Als het even kan op een speelse manier.