035-6267484

Peter Oosting

Peter Oosting

Ik begon mijn loopbaan bij de politie (agent, beleidsmedewerker, leidinggevende). In de avonduren haalde ik eerst mijn VWO en daarna studeerde ik bedrijfskunde. Na 13 jaar wist ik zeker wat ik al een poosje voelde: “Ik zit niet meer op de goede plek”. Het roer ging om en sinds 1996 ben ik trainer en coach en ondernemer. Na jaren alleen gewerkt te hebben, miste ik de samenwerking met vakgenoten. Nu ben ik de trotse eigenaar van een mooi bedrijf en geniet ik van de samenwerking met mijn gedreven collega’s.

Ik heb een positieve en nuchtere kijk op de wereld en geloof dat mensen meer kunnen dan ze denken. Ik vind het belangrijk dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun leven en werk, dus zelf aan het roer staan in hun cirkel van invloed. Deze filosofie staat aan de basis van ons werk binnen Oraki.

Na flink wat praktijkervaring en ruim 30 opleidingen, cursussen, leergangen, workshops en certificeringen durf ik mezelf bijna een ouwe rot in het vak te noemen. Maar dan wel eentje die nog lang niet uitgeleerd is. Na al die jaren ben ik nog steeds oprecht blij als ik iemand een stap in zijn/haar ontwikkeling zie maken. Daarom weet ik dat ik nog altijd doe wat bij me past.