Corinne Bloemhard

Corinne Bloemhard

Hallo! Ik ben Corinne Bloemhard. Met heel veel plezier werk ik al zo’n 25 jaar in het prachtige vak van trainer, personal coach en teamcoach. Daarnaast geniet ik van het leven en mijn gezin.

Mijn liefde voor het ontwikkelen van mensen (en mijzelf!) is ontstaan tijdens mijn studie Psychologie aan de UvA. Hoe een werkomgeving de mens beïnvloedt en de mens zijn werkomgeving, intrigeerde mij enorm. Hoe ontwikkelen mens en organisatie zich als ze samen komen en hoe kan ik hierin helpen? Daarom heb ik aan de UvA ook een trainersopleiding gevolgd om zo gerichter zowel groepen als individuen te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Belangrijk in leren en ontwikkelen vind ik eigenaarschap nemen over je eigen leerproces. Ik denk graag met jou en de organisatie mee en help graag, maar ik neem het niet van je over. Regisseur zijn van je eigen leven en werk!

Dat wat je aandacht geeft, groeit. Ik werk vanuit het gedachtegoed van de positieve psychologie en talentmanagement. Mijn ervaring is dat wanneer je je focust en verder ontwikkelt op jouw talenten en mogelijkheden, je persoonlijke groei sneller gaat en duurzamer is. En je wordt er ook gelukkiger van!

Mijn expertise en werkplezier zet ik graag in bij de thema’s leiderschap en teamontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, communicatie en didactische vaardigheden.