Hulda Möller

Hulda Möller

Hulda Möller

Trainer, coach, breinbereider

Zoals ik zelf ook ervaren heb, kies je niet altijd de situaties waar je in belandt, maar kun je vervolgens wel kiezen hoe je je opstelt. Je kunt kiezen voor ander gedrag, voor een andere houding.

Je hebt altijd een keuze

Al zo lang ik trainer ben (en dat is sinds 1998 al best lang), is dat mijn stellige overtuiging. Zoals ik zelf ook ervaren heb, kies je niet altijd de situaties waar je in belandt, maar kun je vervolgens wel kiezen hoe je je opstelt. Je kunt kiezen voor ander gedrag, voor een andere houding.
Kennis over de werking van het brein geeft een prachtige insteek omdat het onderbouwt dat je de ‘bedrading’ van je brein kunt veranderen. Dat er werkelijk nieuwe verbindingen in je hersenen kunnen ontstaan.
In mijn werk als trainer wil ik mensen vooral die keuzevrijheid laten zien en hen daarmee in beweging brengen.
Typerend voor mij en mijn manier van werken is mijn energieke en onverwoestbaar optimistische aard; ik zie altijd creatieve oplossingen en toepassingen. Ik heb een groot inlevingsvermogen, maak gemakkelijk contact en pas me snel aan. Hierdoor ontstaat een sfeer die deelnemers als veilig ervaren en waarin ze de ruimte ervaren om van en met elkaar te leren. Kenmerkend voor de sfeer is verder de balans tussen beweging en stilstaan. Beweging in de zin van doelgerichtheid en ruimte voor humor en creativiteit, voor extrovertie. Stilstaan in de zin van letterlijk stilte, naar binnen gericht, introvertie.
Mijn aanpak laat zich het best omschrijven als open, verbindend, verdiepend, energiek en praktijkgericht.

Wat heb je geleerd van een kind?
Ik heb van mijn eigen dochter geleerd dat je je altijd kunt blijven verwonderen.

Waar heeft humor jou doorheen geholpen?
Zaken lichter nemen en mezelf niet altijd te serieus nemen.

Waar kun jij helemaal in opgaan?
Dansen! De oerkracht van het landschap in mijn geboorteland, IJsland. En in mijn werk, in situaties waarin iedereen met zijn volle aandacht aanwezig is, betrokken bij de persoon die iets inbrengt.

ONTMOET ONS TEAM

De mensen van Oraki

Hulda Möller

Hulda Möller

Trainer, coach, breinbereider

Zoals ik zelf ook ervaren heb, kies je niet altijd de situaties waar je in belandt, maar kun je vervolgens wel kiezen hoe je je opstelt. Je kunt kiezen voor ander gedrag, voor een andere houding.

PRAKTISCH, PERSOONLIJK & RESULTAATGERICHT TRAINEN

TRAINEN IN CORONA-TIJD

Oraki blijft écht trainen.

Onze open trainingen doen we altijd live:alléén als het past binnen de actuele Corona-maatregelen (nieuwe planning vanaf april 2021).

Én we gaan ook digitaal.

Op verzoek van klanten kunnen we veel trainingen in-company ook digitaal aanbieden.

Meer weten hoe we live trainen (corona-proof) en wat we digitaal kunnen? Klik hier of neem contact op.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Leuk! Je staat op onze mailinglist.