Dit zeggen onze klanten over ons

Op de vraag: "Waarom Oraki?"

Bert is een coach die dichtbij komt en vervolgens niet meer loslaat. Precies wat ik nodig had toen ik hem belde of hij ‘mijn spiegel’ wilde zijn. Ontsnappen is bij Bert geen optie, dus weet waar je aan begint! Op een respectvolle, soms confronterende manier liet hij mij mezelf beter leren kennen.

Gelinde Groeneveld

Marga is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben en wat mij drijft. Ze heeft me verschillende handvatten geboden om scherper te krijgen waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg.

J.W.

Het enthousiasme maar ook de professionaliteit, humor, persoonlijke touch en flexibiliteit waarmee jullie trainen en de trainingen organiseren is heel speciaal en super prettig om als opleidingscoördinator mee samen te werken. jullie geven energie!

Suzanne van Lijf

Oraki: fris, professioneel en prettige mensen (ook niet onbelangrijk).

Grytsje Klazema

Met de hulp van Oraki is het gelukt de gesprekscyclus echt in te vullen en daar profiteren wij “dagelijks” van. Sterk in de aanpak is dat er ingespeeld is op onze praktijk, onze werkelijkheid, ons verhaal en dat voelt goed.

Gerold den Haan

Authentiek bedrijf dat werkelijk bijdraagt aan verandering. Empathisch en ontwapenend eerlijk. Laten je in je waarde.
Ze geven inspirerende, onderscheidende, creatieve workshops. En niet onbelangrijk; praktisch en toepasbaar.

Cees van Wijnen

Met zulke enthousiaste cursusleiders word je zelf ook enthousiast.

Margaret Bakkum-Vos

De kracht van de Oraki-trainer is zijn open respectvolle houding in combinatie met zijn vakkennis en ervaring. Mensen voelen zich veilig om zichzelf te zijn, de perfecte randvoorwaarde voor leren. Daarbij combineert hij geduld en gedrevenheid waardoor deelnemers net een stapje extra zetten. Waardoor ze succes ervaren en het geleerde gaan toepassen in de praktijk van alledag. Dat wil je als organisatie als je een trainer inhuurt!

Marijke Pruijs

Kwaliteit/betrokken/persoonlijk, maatwerk voor medewerkers en manager.

Rob van der Mark

Actief luisterend oor; scherpe analyses; zelf de keus vwb trainer en in staat om zowel een groep als een individu op respectvolle wijze een spiegel voor te houden.

Karin Bosga

Laagdrempelig, doortastend, eerlijk, puur.

Ingrid Christ

Oraki is er in geslaagd om op een ontspannende manier een voor veel mensen spannend onderwerp bespreekbaar te maken. Zij maken het veld rijp om het zaadje te kunnen planten. Het laten groeien tot een mooie plant is de taak van onszelf.

Michelle Mengerink

Peter is begaan met zijn vak, betrokken² en met gezonde dosis humor. Echt een fijn mens! Mijn persoonlijke sessies in Baarn kijk ik met een goed gevoel naar terug. Het heeft mij veranderd, positief uiteraard!

Martijn Kooistra

Betrokken, gedreven, persoonlijk, echt, in verbinding.

Marja Kamermans

Oraki helpt mensen om te ontwikkelen op een manier die past. Met oprechte aandacht voor mensen. Door te vertrekken vanuit oprechte aandacht, en van daaruit bezig te zijn met de dingen die er echt toe doen, komt ontwikkeling op gang.

Dennis Vork

Sinds ik heb Monique als coach heb, zie ik eigenlijk pas voor het eerst hoe een betrokken coach met kennis van zaken werkt. En welke lessen ze je laat leren, over jezelf en over je werk. Ze laat je dénken over jezelf, begeleidt je daar in en laat je niet ‘zwemmen’.

J.

Oraki heeft ons traject op een zeer betrokken, authentieke en enthousiaste manier begeleid. Dat heeft geleid tot een resultaatgerichtere organisatie.

Risa Homan

Naast leren en momenten van zelfreflectie en bewustwording heb ik er nog andere waardevolle tips aan overgehouden, die ik nu nog altijd gebruik.

Robbie ten Thije

Als ik denk aan wat jullie gedaan hebben: Teamcoaching, procesbegeleiding, invoer nieuwe HR-cyclus, presentatietraining, persoonlijke ontwikkeling. Als ik denk aan hoe jullie dat gedaan hebben: basic en pragmatisch, informeel, creatief, maatwerk.

Miranda de Wolff

Oraki: praktisch en resultaatgericht.

Jeannette Jonkman

Iedereen was positief over jullie training, ook de mensen bij wie het wat ’schuurde’. Jullie benadering was altijd respectvol. De samenwerking tussen jullie als trainers en ons als managers was mooi. Ik ben onder de indruk van wat we bereikt hebben. Mensen geven vaker feedback. De drempel is lager geworden, mede door de positieve ervaringen tijdens de training.

Sander de Bruin

De trainer staat open voor dat wat zich aandient en sluit aan bij de verschillende deelnemers. Kracht in deelnemers naar boven halen. Inspiratie voor ontwikkeling en groei.

Monique Damen

Ik word steeds helemaal enthousiast over de wijze waarop jullie mensen in beweging zetten.

Wies Kloosterhuis

Hun kracht is dat de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij de medewerker zelf blijft liggen. Oraki biedt een helpende hand voor wie hem aan wil pakken. Een aanrader voor iedereen die gelooft dat ontwikkeling vraagt om een eerlijke en open blik op jezelf!

Bart van Loenen

Meer reviews

TRAINEN IN CORONA-TIJD

Oraki blijft écht trainen.

Onze open trainingen doen we altijd live:alléén als het past binnen de actuele Corona-maatregelen (nieuwe planning vanaf april 2021).

Én we gaan ook digitaal.

Op verzoek van klanten kunnen we veel trainingen in-company ook digitaal aanbieden.

Meer weten hoe we live trainen (corona-proof) en wat we digitaal kunnen? Klik hier of neem contact op.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Leuk! Je staat op onze mailinglist.